Fri fragt til GLS pakkeshop - over 400,-

Filter 
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Vælg muligheder
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Vælg muligheder
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Vælg muligheder
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Vælg muligheder

Bosswik et et dansk brand med dansk produktion. Boswik laver bælter, dametasker, nøgleringe med præget navn m.m. af nøje udvalgte læderkvaliteter, og arbejdet udføres som en kombination af håndarbejde og moderne produktionsmetoder. Læderkvaliteterne er fra hele oksehuder fra europæiske garverier. Der bliver ikke brugt regenereret læder, men brugt narvlæder - oversiden af koens hud. Endvidere bruges der primært vegetabilsk garvet læder, der er mest skænsom for miljøet, da garvningsprocessen udføres med naturlige midler som bark og lignende.

Bosswik ønsker at undgå unødvendig plast, så der bliver ikke brugt plastikposer eller anden plast til at pakke bælterne ind i. Emballagen er i stedet FSC certificeret pap/papir. Kollektionsbælter bliver pakket i poser af økologisk bomuld - dust bags. Ligeledes tilpasses kasserne til forsendelser, så der ikke sendes unødvendig meget pap ud. Endvidere genbruger Bosswik papkasserne, de selv modtager, hvis de er i ordentligt stand til at klare en tur mere.

Hr & Fru B udvælger løbende kvalitetsbælter fra Bosswik - altid afstemt af den tid, vi lever i lige nu og her, og med kunden i fokus!

FÅ 10% RABAT
cartcrosschevron-upsort-amount-asc