Fri fragt til GLS pakkeshop - over 400,-

Filter 

Bukela er et dansk brand, som har hovedsæde i Herning. Brandet blev etableret i 2014 af Birthe Didriksen og Nick Søgaard - mor og søn, der tilsammen har en lang erfaring med at udvikle og designe sko.

Deres vision har fra start været, at udvikle og designe sko i høj kvalitet, men til en rimelig pris. De ønsker at udfordre markedet lidt og udvikle unikke kollektioner - samtidig med, at de prøver at bygge bro mellem high street og avanceret high-end design.

Der er kræset for designet, og i den kreative proces, bliver hver form, snit, kombination og materiale vendt og drejet. Deres udtryk er både kreativt og personligt! Hver sæson bliver der lanceret et flot udvalg af støvler, støvletter, sko, sandaler, pumps, høje hæle og sneakers.

Det er vigtigt for Bukela, at omgive sig med sunde forhold, etik og bæredygtighed. De har stor respekt for de mennesker, som står bag håndværket. Derfor bliver der vægtet sunde produktionsforhold, medarbejder rettigheder og miljøet. Det foregår på små familieejede fabrikker i Italien, Spanien og Portugal, og enhver medarbejder bliver behandlet som et familiemedlem.

Hr & Fru B håndplukker løbende lækre støvler, støvletter og sandaler fra Bukela´s kollektioner.

FÅ 10% RABAT
cartcrosschevron-upsort-amount-asc