Fri fragt til GLS pakkeshop - over 400,-

Filter 

Cras er et tøjmærke fra København, som leverer ansvarligt fremstillede kollektioner med en elegant og moderne æstetik. Cras har fået sit navn fra det latiske ord for "morgen" og er forankret i et ønske om at gentænke vores mode- og livsstilsforbrug med henblik på en bedre fremtid - uden de "enøjede" standpunkter, som kan følge med kampen for bæredygtighed. Cras arbejder med bæredygtige materialer for at reducere forurening, brugen af pesticider og belastningen af naturens ressourcer. Mærkets kollektioner fremstilles af certificeret genanvendt polyester fra plastaffald, certificeret økologisk bomuld, biologisk nedbrydelig og bæredygtig Lenzing Tencel, bæredygtig ECOVERO-viskose og miljøvenligt ISKO Eart Fit denim og -uld.

Kollektionerne omfatter også strik fremstillet i Danmark. Emballage og etiketter er også baseret på genbrugsmaterialer. Polybbags og wesshopposer fremstilles af genbrugsplast, mens hangtags er trykt på FSC-certificeret papir. Halsmærker fremstilles af genanvendt OEKO-TEX-certificeret garn.

"Cras er modetøj, der tilfældigvis også er bæredygtig - som det bør være."

Hr & Fru B har fokus på de lidt mere farverige styles fra Cras, som kombineres sammen med vores øvrige mærker, så der opnås det helt unikke og individuelle look!

FÅ 10% RABAT
cartcrosschevron-upsort-amount-asc