Fri fragt til GLS pakkeshop - over 400,-

Filter 
Pladsholder
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Vælg muligheder

Munderingskompagniet/MDK er et dansk brand etableret i København af Stine Busk i 2006. MDK designer moderigtige must-have læderjakker til alle aldre. Fokus er på den allerbedste kvalitet til overkommelige priser.

Navnet Munderingskompagniet er sammensat af ordet "mundering", som er et gammelt udtryk for en soldateruniform og ordet "kompagni", som ligeledes har militære referencer. Siden 2009 er navnet blevet forkortet til MDK.

MDK skaber læderjakker, som skal kunne bæres til alle lejligheder. Det skal være den jakke der tages på på arbejde og til festkjolen for at give kjolen lidt ekstra kant. Den kan hænges væk og tages frem sæson efter sæson og bliver kun smukkere med alderen.

Stine Busk er vokset op på landet, hvor naturen og gåture har været vigtige elementer, og samtidig elsker Stine kontraster, så derfor holder hun ligeså meget at byens liv og muligheder, som fred og ro, samt larm og latter. Hun arbejder også ud fra det princip om, at en læderjakke skal være funktionel og ikke blot pæn at kigge på.

Stine skaber sine unikke og tidløse designs med stor passion, hjerte og sjæl - og med en særlig kunstnerisk tilgang og æstetisk sans. "What you see is what you get" - MDK går ikke på kompromis med kvalitet og der tilføjes ikke en detalje, uden en egentlig funktion.

Stine elsker farven sort og læder, men der dog kommet farver og ruskind ind i kollektionerne, og nu tilbyder MDK alt fra jakker, bukser, nederdele, kjoler og skjorter i et nøje udvalgt sortiment af smukke farver.

Hr & Fru B er vilde med designet, kvaliteten og "kontrasternes muligheder".

FÅ 10% RABAT
cartcrosschevron-upsort-amount-asc