Fri fragt til GLS pakkeshop - over 400,-

Filter 

Résumé blev etableret af to søstre, Emma Lohmann og Anne Louise Faurholt i 2016. Résumé universet tager således udgangspunkt i to søstre, et brand og en vision. Deres forskellige personligheder giver således rum for en god blanding af klassiske elementer og mere eksperimenterende styles - det er disse balancer, som giver brandet den helt særlige kant og personlighed.

Kollektionerne omfatter og omfavner de mere normcore designs til de lidt mere femme fatale styles. Kollektionerne består af både kjoler, bluser, bukser og nederdele med de fineste, feminine og rå detaljer. Ydermere er der kommet basisstyles til, som T-shirts, jeans og jakker, som kan kombineres på kryds og tværs med de øvrige styles. Résumé har også moderigtige sko og accessories, som fremhæver de forskellige styles, så kvinden kan skabe et elegant look tilført et feminint og vovet touch.

Som de to søstre beskriver, så er Résumé-kvinden: "nysgerrig på mode og tendenser, men sætter sin basisgarderobe højt." Kvinden skal have mulighed for at lege med både udtryk og personlig stil.

Résumé har lokaler i hjertet af København, og bliver således inspireret af byens puls og smukke historiske og kulturelle bygninger.

Hr & Fru B har nøje håndplukket styles, som kan mixes og matches på kryds og tværs for det personlige look. Hr & Fru B er særligt begejstrede for de mange kombinationsmuligheder, de forskellig styles lægger op til.

FÅ 10% RABAT
cartcrosschevron-upsort-amount-asc