Fri fragt til GLS pakkeshop - over 400,-

Filter 

TAN-LUXE er udviklet af Marc Elrick efter flere års research. Det er vigtigt for Marc, at der kun bliver brugt "godt-for-dig"-ingredienser i produkterne, uden syntetisk farve, der stopper hudens porrer, tørrer huden ud og giver striber ved brug. Han har udelukkende fokus på indhold, der både er farvefri og krystal klar, og som leverer perfekt resultat hver gang.

"No Streaks. No Smells. No drama." - Ingen striber. Ingen lugt. Ingen drama!!!

TAN-LUXE er en lækker self-tanning serie, som giver ansigtet og kroppen en smuk og naturlig glød og farve - farven er nem at opbygge og har en rigtig god holdbarhed. Produkterne er lavet på 90-95% organske ingredienser, og er fri for parabener, sulfater, alkohol og mineralske olier. De er desuden også farveløse og smitter derfor ikke af på tøj eller sengetøj.

Produkternes opgave er, at "...deliver a super natural, sun kissed self-tan, putting you in total control of your glow."

Man finder ofte Marc Elrick gå ture med sin Fransk Bulldog i gaderne i Glasgow, hvor han er i gang med at udtænke nye produkter og ingredienser.

Hr & Fru B er kæmpe fan af produkterne, og er glade for at dem i vores sortiment, så sommerens bare ben kan få lidt ekstra glød, når de florlette kjoler eller kortere shorts skal i brug.

FÅ 10% RABAT
cartcrosschevron-upsort-amount-asc